karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Lantmännen Maskin AB

Lantmännen Maskin är en del av Lantmännen, norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamheten i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. 

Lantmännen Maskin importerar och säljer maskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner, entreprenad och skogsbruk. I vår portfolio finns bland annat varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är en rikstäckande organisation med maskinförsäljning och 55 serviceställen från norr till söder. Vi täcker hela kedjan, från import till försäljning, reservdelar och service. Vårt huvudkontor finns i Malmö tillsammans med vårt centrallager.

Som medarbetare hos oss blir du en del av ett större sammanhang. Vi är en global koncern som erbjuder spännande möjligheter i hela värdekedjan – från jord till bord. Lantmännen arbetar långsiktigt med att utveckla och tillvarata medarbetares kompetens. Vi erbjuder därför både interna och externa utbildningar för att du alltid ska ha kunskap om den senaste tekniken. Vi ser mångfald som en viktig fråga och vill att alla ska känna sin inkluderade. 

Bransch

Jordbruksmaskiner, Partihandel

Anställda

766

Huvudkontor

Malmö

Adress

Bjurögatan 26, 211 24

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Lantmännen Maskin AB

Platschef

Kalmar - 4 dagar kvar

Läs mer

Verkmästare

Örnsköldsvik - 11 dagar kvar

Läs mer

Servicetekniker

Uddevalla - 25 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Lantmännen Maskin AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor